#45 – Samtale med Anders Dræby om fortiden, ånden og eksistensen

Den Forbudte Skole
#45 - Samtale med Anders Dræby om fortiden, ånden og eksistensen
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med filosof og terapeut Anders Dræby. Jeg synes det giver god mening at tage sådan 2 filosofiske podcasts i træk, så vi kan fordybe os i filosofiens terapeutiske aspekt, og de eksistentielle indsigter der ligger heri.

Anders har før været forbi Den Forbudte Skole, dengang kludrede teknikken dog, og det er mig derfor en glæde at kunne fortsætte samtalen.

Vi taler om vores fortid, og den idéhistoriske kamp der har fundet sted igennem vores historie – hvor blev ånden af? Det er det spørgsmål vi kredser omkring, hvilket leder os ind på en række eksistentielle spørgsmål om menneskets mørke, om døden, kærligheden mv..

Anders Fik mig i denne samtale til at se kritisk på nogle af de begreber jeg selv bruger, især begrebet ‘bevidsthed’ fik han mig til at tænke over og smage på.

Anders er en mand med mange kapaciteter. Jeg synes at det kommer udtryk i en nuanceret og kompleks forståelse af eksistentielle og åndelige spørgsmål, spørgsmål som han elegant navigerer rundt i og skaber mening omkring.

Det var endnu engang en fornøjelse, tusinde tak for snakken Anders.

Hjemmeside: https://andersdraeby.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeoE9X_hYXK86_ZDgUAyjew

Podcast Danmarks åndelige universitet: https://open.spotify.com/show/6S6VHbTT7CPq4CvTNTJNcX?si=niDHrMqcTa2iOe3gZkoPlA

Har du lyst til at støtte Den Forbudte Skole, så kan du hoppe ind på Patreon.com/Denforbudteskole , og donere et beløb.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.