#37 – Samtale med Ida Devi om lyde, vibrationer og stilhed

Den Forbudte Skole
#37 - Samtale med Ida Devi om lyde, vibrationer og stilhed
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med Ida Devi, Ida er psykoterapeut studerende, lydrejse facilitator og sådan generelt lidt en lyd/vibrations shaman. Ida og jeg taler om vibrationer, om stilhed, om lyde og hvordan lydenes dimension kan hjælpe og afbalancere os mennesker. Vi nørder rundt i hvad vibrationer er, og hvad stilhed er.
Ida og jeg går på opdagelse i forskellige emner, her falder vi over integration og taler om den sociale del af integrationen (efter en psykedelisk oplevelse, terapi eller lign.). Det tænkes ofte ikke, at integration ikke blot er en privat process, men at det også handler om at integrere ind i en social virkelighed med diverse relationer, dynamikker og forventninger.

Følg Ida på Facebook : https://www.facebook.com/IdaDeviDenmark

Besøg Idas hjemmeside : https://www.idadevi.com/

Har du lyst til at støtte Den Forbudte Skole, så hop ind på: https://www.patreon.com/Denforbudteskole , og smid et månedligt beløb som du kan undvære, så kvitterer jeg med lidt eksklusiv content.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.