#36 – Monolog, om helhedens omfavnelse af forskellighederne

Den Forbudte Skole
#36 - Monolog, om helhedens omfavnelse af forskellighederne
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole, fik jeg lyst til at snakke lidt, hvilket blev til en monolog om vores væsen, om at omfavne livets nuancer – måske en forsinket nytårstale til mig selv. Jeg taler om hvordan vi må integrere vores åndelighed og vores menneskelighed, at vi kan blive bevidst om at vores forskellighed som mennesker, rent faktisk finder sted i en helhed. Jeg taler ikke blot om forskellighed på tværs af mennesker, men forskellene i os selv, vi har hænder, føder, tanker, ønsker, roller, fantasier, frygt osv., alle mulige forskellige aspekter, dele af os selv.

Hvis vi gribes af dem, så vil vi konstant være i konflikt med livet, fordi verdenen ikke altid bliver som vi ønsker det, og ikke skåner os fra det vi frygter. Dropper vi vores forskelle og nuancer, og bliver så hellige at vi efterlader menneskeligheden, så flygter vi fra det der er os givet, vores liv. Tror vi at der er noget mindre helligt ved de menneskelige sider af livet, så misser man stadig pointet, og adskiller helheden som alt udspringer fra, universet, bevidstheden, gud, vores væren. Det rum der kærligt kan rumme mennesket og sjælen, godt og dårligt, kort og lang, rig og fattig …… jeg tror du forstår pointen.

Grunden til at jeg taler om dette, er fordi det er det grundlæggende mål i 2021, og højst sandsynligt resten af livet, at kunne omfavne mit liv som en del af helheden. Ud af helheden udspringer håb for podcasten, mit studie, relationer mv. og mine frygter.

Lærer jeg at omfavne det hele, som et hele, så hviler jeg i livet.
Tak fordi i lytter med!

Har du lyst til at støtte Den Forbudte Skole, så hop ind på: https://www.patreon.com/Denforbudteskole , og smid et månedligt beløb som du kan undvære, så kvitterer jeg med lidt eksklusiv content.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.