#35 – Samtale med Rasmus Poulsen aka. Raske Penge om åben stofkultur

Den Forbudte Skole
#35 - Samtale med Rasmus Poulsen aka. Raske Penge om åben stofkultur
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med Rasmus Poulsen aka. Raske Penge. Vi taler om stofkultur, forskellige stoffer og om Rasmus’ generelle erfaringer i livet.

Vi er så heldige at vi i vores moderne tid, har fået et langt mere multikulturelt samfund. Kultur er, langt hen ad vejen, noget hvor vi værdsætter forskelligheder, og den inspiration, kreativitet og energi som forskelighederne afføder. Selvom der stadig er en del vej at gå, så er vi kommet et godt stykke når det kommer til at inkludere og forstå andre kulture. Vi forstår, langt hen ad vejen, at den kultur, religion, holdning el. lign., som vi tilskriver eller lever under, ikke er den alle skal tilskrive.
Og så kom vi til stofferne, dette er, af en eller anden årsag, en af de sidste bastillioner hvor vi, relativt bredt, fra samfundets side forsøger at vedholde monokultur. Her er det alkoholkulturen der er den eneste, al anden stofbrug er uansvarlig, farlig og decideret umoralsk. Det er hverken progressivt, medmenneskeligt eller rationelt.
Jeg tror det er vigtigt at vi taler åbent om stoffer, både om det positive og negative, fordi voksne mennesker bør have lov til at vælge selv. Valget er frihed, friheden til at vælge alkohol fra, friheden til at bruge andre substanser, friheden til at lave fejl.
Det er ikke min eller Rasmus’ hensigt at romantisere stoffer, men at åbne forståelsen, tale om det, så den enkelte selv kan tage valg og tage ejerskab.

Havde vi ingen åben dialog omkring sex, var der nok langt flere kønssygdomme, uønskede graviditeter, og mange flere mænd, der så det sexuelle projekt som arbejdet med en trykluftshammer. Heldigvis har vi lært at tale mere åbent om sex, og derfor er vi blevet bedre til det, der er stadig progression at åbne, men den kommer ikke ved at holde kæft og blot blive i missionær, uden prevention og følelse for den anden.

Tak for snakken Rasmus.

Hop ind på de sociale medier og følg @Raskepenge. Lige nu laver han DJ set som kan streames på Twitch og youtube under navnet : DJ RAS MONEY – TJEK DET UD.

Har du lyst til at støtte Den Forbudte Skole, så hop ind på: https://www.patreon.com/Denforbudteskole , og smid et månedligt beløb som du kan undvære, så kvitterer jeg med lidt eksklusiv content.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.