#34 – Samtale med Anders Thingmand om kroppens psykologi 3. del

Den Forbudte Skole
#34 - Samtale med Anders Thingmand om kroppens psykologi 3. del
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole afslutter psykolog og filosof, Anders Thingmand og jeg ‘serien’ om kroppens psykologi.Vi resumerer de forrige to dele, som begge fungerede som forarbejdet til dette afsnit, hvorefter vi taler specifikt om de forskellige niveauer af kroppen i en af de mest kendte chakramodeller. Hvordan man kan forstå hvilket forhold til af den menneskelige livsverden, hvert enkelt chakra er forbundet til og hvad denne forståelse kan bidrage med i psykoterapi, meditation, ændrede bevidsthedstilstande og vigtigst af alt hverdagslivet.

Dette er 3. del men kan sagtens fungerer som individuelt afsnit, eller direkte som en intro til de to forrige. Så lytter du til dette afsnit og vil gerne dykke dybere ned i; fænomenologi, den subtile krop, kritik af det reduktionistisk materialistiske verdenssyn, resonans/livets musikalske dimension, og chakraforståelsens optrædelse i vestlig filosofi og litteratur, så hop tilbage til de forrige 2 afsnit.
I dette afsnit giver vi en gengivelse af de 2 afsnit, en gengivelse der, for nogle, måske vil give forståelse der vil berige de to forrige afsnit.

Rigtig god fornøjelse.

Anders har en YouTube kanal med nogle forelæsninger om filosofiske og psykologiske emner: https://www.youtube.com/user/Existphen

Er du intresseret i Anders’ terapeutiske arbejde, så hop ind på : https://andersthingmand.dk

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.