#33 – Samtale med Carlos Veloso-Strange om uvished og 2020

Den Forbudte Skole
#33 - Samtale med Carlos Veloso-Strange om uvished og 2020
/

I dette afsnit taler jeg med psykoterapeut Carlos Veloso-Strange, det blev til en snak om 2020. Det gennemgående emne var uvished, et tema jeg har kredset en del om i år. Fordi selvom jeg måske engang imellem lyder skråsikker, påstående eller noget i den dur, så er det vigtigt at sige – jeg ved det ikke. Vi taler om hvad vi har lært af 2020, vi taler om kontrol og uvished, hellige relationer, ærlighed, gaver og om personlige muligheder i 2021.

Carlos er psykoterapeut og har praksis i Big Heart Huset: https://bighearthuset.dk Carlos skateboard skole kan findes på: https://www.strangesskateboardskole.dk
Han er nem at google.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!  Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/ Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/      DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.