#29 – Samtale med Bo om at brænde fingrene i den psykedeliske ild

Den Forbudte Skole
#29 - Samtale med Bo om at brænde fingrene i den psykedeliske ild
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med Bo. Jeg mødte Bo som følge af dette podcast, han kontaktede mig efter at han havde hørt mine 2 monologer om “psykospirituelle kriser og integration”.
Bo snublede over psykedelika for et par år siden, han oplevede at der i disse oplevelser lå svar på meningsløshed, selverkendelse mv.. Dette førte til et år med mange psykedeliske oplevelser, mange indsigter i psyke og ånd, og til sidst en indlæggelse på psykiatrisk. Da jeg kom i kontakt med Bo var han ikke længere indlagt, men han oplevede daglige panikanfald, vi arbejde med at Bo kunne reintegrere sig selv i sin hverdag og i det at være menneske.
Dette er en fortælling om de risici der kan være ved psykedeliske oplevelser, og om hvordan forberedelse, personligt ansvar og ejerskab er utroligt vigtige komponenter i en sikker psykedelisk praksis. Afsnittet er en opsang til personligt ejerskab og ansvarstagen, så den psykedeliske oplevelse kan integreres i individet og i samfundet på en harmonisk måde. Selvom at Bo er gået en ekstrem vej, så tror jeg stadig vi kan lære noget af historien, noget om forberede sig inden man dypper tæerne i den psykedeliske brønd.

De sidste 4 minutter fungerer min mikrofon desværre ikke.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.