#28 – Samtale med Asger Nakskov Laursen om microdosering og en bevidst fremtid

Den Forbudte Skole
#28 - Samtale med Asger Nakskov Laursen om microdosering og en bevidst fremtid
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skoler taler jeg med Asger Nakskov Laursen fra Microdoser.dk. Asger og jeg nørder microdosering; hvad kan det, hvad er det, hvilken protokol fungerer bedst, LSD vs. Psilocybin osv.. Da microdosering blot er en ‘lille’ del af det psykedeliske emne, så kommer vi også omkring en række andre emner; en fremtid med psykedelika, bevidsthedskultur, det psykedeliske samfund og meget andet. Det var mig en glæde at nørde med Asger, nørderi der har givet mig endnu mere blod på tanden, samt forventningsglæde i dette spirrende felt.

Er du interesseret i micodosering så hop ind på ; https://microdoser.dk/ og tjek Asger ud på instagram og facebook hvor du kan finde ham som microdoser.dk

Tusinde tak Asger!

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.