#27 – Monolog om verden og bevidsthed

Den Forbudte Skole
#27 - Monolog om verden og bevidsthed
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole, taler Alexander om verdenen og bevidsthed? Hvad er verdenen? Hvad består den af? Hvordan hænger verdenen og bevidstheden sammen? mv.
Dette er filosofiske spørgsmål der fascinerer mig, og i løbet af de seneste par år har de fascineret mig mere og mere. Som følge af min meditationspraksis har jeg oplevet en anden verden, end den vi normalt forestiller os, en verden der ikke er grundlæggende fysisk. I denne monolog taler jeg om Chalmes ‘hard problem of consciousness’, om vores nuværende dominerende paradigme og den verdensforståelse den medfører, om panpsychisme og om mystikernes forståelse af verdens og bevidsthedens non-duelle natur.  

Hvis du sidder og lytter med, og er uenig, vil stille et spørgsmål eller komme med din forståelse, så hop ind på ;https://anchor.fm/denforbudteskole. Herinde kan du, udover at lytte til podcastet, indsende talebeskeder ved at trykke på ‘message’. Smid gerne spørgsmål, dine tanker el.lign. så kan vi forsøge at etablere en dialog.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.