#24 – Samtale med Hanne Frøyr om fødslen af en ny bevidsthed

Den Forbudte Skole
#24 - Samtale med Hanne Frøyr om fødslen af en ny bevidsthed
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med Hanne Frøyr. Hanne er psykolog og forfatter, senest har hun udgivet bogen ‘ind er den eneste vej ud’. Hanne og jeg taler om den indre rejse, om hvordan vores psyko-spirituelle modning ikke blot er for vores eget bedste, men hvordan den mere vågne bevidsthed er et behov i samtiden. Verden er på mange måder i kaos, hvilket den altid har været, men nu kan vi ikke længere gemme kaosset væk, det skriger os ind i ansigtet. Klimaforandringer, forurening af havet, biodiversitetskrisen, nedlægningen af vild natur, depression, meningsløshed, politisk polarisering….. og man kunne blive ved. Dette kaos er, med Rumis ord, “Såret hvor lyset kan komme ind”. I dette afsnit dykker vi ned i, hvorvidt udforskningen af vores eget væsen, er en grundlæggende del i at vi genfinder balancen med os selv, hinanden, naturen og universet.

‘Ind er den eneste vej ud’ kan købes på Saxo : https://www.saxo.com/dk/ind-er-den-eneste-vej-ud_hanne-froeyr_haeftet_9788793867208

Hanne Frøyr kan følges på de sociale medier, brug søgefeltet. . .

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.