#21 – Samtale med Martin Kufahl, Psykedelisk Samfund og reintegrationen af psykedeliske substanser

Den Forbudte Skole
#21 - Samtale med Martin Kufahl, Psykedelisk Samfund og reintegrationen af psykedeliske substanser
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med formanden for Psykedelisk Samfund, Martin Kufahl. Vi taler psykedelisk samfund, reintegration af psykedelika, regne oplevelser, behovet for spiritualitet og ritualer i samtiden… og meget mere.
Martin er en kompleks karakter, hvilket jeg altid syntes er intressant, han er en person med massere nuancer og det syntes jeg at samtalen bærer præg af. Jeg nød samtalen og håber der kommer flere.

Desværre er lyden på optagelsen ikke verdens bedste, det beklager jeg og jeg håber at jeg lærere noget af det. SORRY!

Er du interesseret i psykedelisk samfunds arbejde, integrationscirkler, artikler mv., så hop ind på: https://psykedelisksamfund.dk

Derinde kan du også melder dig ind, det koster 250 kroner årligt, og så støtter du arbejdet mod en ansvarlig reintegration af psykedelika i samfundet.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.