#20 – Samtale med Anders Dræby om livskunsten, mørket og samtiden

Den Forbudte Skole
#20 - Samtale med Anders Dræby om livskunsten, mørket og samtiden
/

I dette afsnit taler jeg med Anders Dræby. Anders er filosof, idéhistoriker, underviser, terapeut, forfatter og livskunstner. Efter en krise hvor Anders valgte at opsige sin lederstilling på Århus universitet, begyndte en opvågningsprocess, en process hvor han vågnede op til dybere aspekter af ham selv og verden. Dette var et nyt møde med filosofien, nu var den ikke blot en rationalistisk akademisk proces, men snarere visdom der når praktiseret bidrog til at blive kunstner i eget liv. I afsnittet taler vi om livskunsten, hvilken rolle den har haft i Anders liv, og hvad livskunst kan bidrage med i vores samtid. Vi kommer ind på psykedelika, lys & mørke, kristendom, meditation, samtiden, fremtiden og en del mere.
Jeg indtog åbenbart positionen som samfundskritiker i denne samtale.

Jeg håber Anders har lyst til endnu en snak, fordi desværre så blev vi afbrudt af tekniske udfordringer. TAK FOR SNAKKEN ANDERS.

Du kan finde Anders og hans virke på: https://andersdraeby.com
Artikel om døden og dens rolle i vores liv: https://www.kristeligt-dagblad.dk/liv-sjael/vi-kan-alle-goere-verden-til-et-mere-kaerligt-sted

Anders’ bog “Livskunsten – filosofien om at vågne op til livet” kan købes her: https://www.saxo.com/dk/livskunsten_anders-draeby_haeftet_9788750050827?gclid=Cj0KCQjw59n8BRD2ARIsAAmgPmIoDM64e_Zf9EV3sUeYDADNl0I-TVMT-cMz0PyBf1tGdVooCcoEJoEaApQZEALw_wcB

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.