#19 – Drømme, terapi og integration med Anders Thingmand, mødet med drømmen

Den Forbudte Skole
#19 - Drømme, terapi og integration med Anders Thingmand, mødet med drømmen
/

I dette afsnit af Den Forbudte Skole, taler jeg med Anders Thingmand. Afsnittet er det første i en række podcast, hvor vi dykker ned i det underbevidste igennem drømme. Anders og jeg har en række overlappende interesser, når det kommer til filosofi og psykologi, interessen er ikke blot teoretisk men også funderet i praksis. Derfor aftalte vi at jeg skulle begynde at føre drømme journal. Det drømmemateriale der er kommet frem, bruger vi i afsnittet til at give et billede af den terapeutiske, teoretiske og oplevelsesmæssige del af drømmearbejdet og praksissen.
Vi kommer dybt, og jeg bliver virkelig mødt med meningen og undervisningen, som ligger indlejret i drømmebillederne og drømmene. En relativt intens oplevelse.

I forrige afsnit (18) fortæller jeg om mit liv, og vejen til mine interesser i filosofi, psykologi og spiritualitet, samt mine psykedeliske rejser. Afsnittet giver, efter min mening, kontekst til denne podcast.

Anders har en YouTube kanal med nogle forelæsninger om filosofiske og psykologiske emner: https://www.youtube.com/user/Existphen
Er du intresseret i Anders’ terapeutiske arbejde, så hop ind på : https://andersthingmand.dk

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.