#16 – Samtale med Bjørn om kødspisning, #metoo og andet samfunds sjov

Den Forbudte Skole
#16 - Samtale med Bjørn om kødspisning, #metoo og andet samfunds sjov
/

I dette afsnit af Den forbudte Skole taler Bjørn og Alexander om forskellige emner der, efter deres mening, er oppe i tiden. Der tales om Bjørns filmprojekt, kødkørekort, et projekt der handler om at man bør kunne tage et dyreliv, for at kunne spise det. Der tales om #metoo, om at sætte grænser og individets ansvar, både for mænd og kvinder. Det er sikkert skide kontroversielt, når to ciskønnede hvide mænd taler om den slags, men nu gør vi det. Herfra hopper vi rundt i diverse samfundsemner. Vi taler om at hvis vi blot vil ændre samfundsstrukturer, fordi vi mener at fejlende udelukkende ligger der, så glemmer vi måske det nemmeste sted at starte, nemlig med os selv.

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.