#13 – Samtale med Anders Thingmand; dybdepsykologi, integration, spiritual emergencies ………

Den Forbudte Skole
#13 - Samtale med Anders Thingmand; dybdepsykologi, integration, spiritual emergencies .........
/

Velkommen til Den Forbudte Skole!

I dette afsnit taler jeg med Anders Thingmand. Anders er psykolog og arbejder i spændingsfeltet mellem psykologi, filosofi og psykiatri. Anders favner bredere end det gængse paradigme indenfor psykologi/psykiatri, i det han arbejder dybdepsykologisk med drømme og med psykoterapeutisk integration af psykedeliske oplevelser.

Det var en fornøjelse at have denne samtale med Anders. Vi talte om psykologi, psykiatri og filosofi, om Jung, drømme, den nye forskning i psykedelisk terapi, om integration af psykedeliske oplevelser, om forskelle og ligheder mellem MDMA, psilocybin og ayahuasca, og om spiritual bypassing, spiritual emergencies, mangel på grounding og andre problematikker forbundet med psykedelika og spirituel praksis og meget, meget mere.

Er du interesseret i Anders’ arbejde, så kan du finde artikler, videoer og booking på: https://andersthingmand.dk

Kan du lide det du hører på Den forbudte skole, så del endelig med dine venner, like vores instagram og smid en 5-stjerne rating på iTunes, tak!

Instagram : https://www.instagram.com/denforbudteskole/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Podcast/Den-forbudte-skole-105915281248664/   

DISCLAIMER – VI ANBEFALER IKKE AT TAGE PSYKEDELISKE STOFFER. VI ØNSER AT DELE VIDEN og ERFARINGER MED HENBLIK PÅ RISIKOMINIMERING, FOR DEM DER ER BESLUTTEDE OM AT EKSPERIMENTERE MED PSYKEDELIKA.

Send in a voice message: https://anchor.fm/denforbudteskole/message

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.