Om mig

Jeg læser en kandidat i filosofi og psykologi på RUC, er på første år af min psykoterapeut uddannelse ved Vedfelt instituttet, er uddannet personlig træner, har en dyb egen praksis og samarbejder med psykolog Anders Thingmand som min supervisor. Min egen erfaring med selvudvikling og selverkendelse, er noget jeg trækker meget på. Min daglige meditationspraksis igennem 5 år, psykedeliske ceremonier, mit selvstudie og terapien, er alt sammen noget der bidrager, til min tilgang til arbejdet med mennesket. Jeg tror på at jeg må arbejde og udfolde mig selv, før jeg kan være noget for andre.

Den Forbudte Skole Podcast

I august 2020 startede jeg Den Forbudte Skole sammen med min ven Bjørn, et projekt der blev født af vores samtaler, samtaler som jeg havde tørstet efter og der talte til noget dybt i mig.

Samtalerne tog udgangpunkt i filosofi, psykologi og spiritualitet, det var en sprogliggørelse af det min søgen, en søgen efter mig selv og min livsbane.

Igennem de seneste 5 år er jeg dykket ned i visdommen fra filosofien, psykologien og spirituelle traditioner. Den boglige viden er dog blot én ting. Vi må gøre noget, hvis vi vil ændre vores væren. Min egentlige rejse er livet, den meditative praksis og den psykedeliske oplevelse. Det er denne rejse og samtalerne som det affødte, der ligger fundament til Den Forbudte Skole.

Guidede meditationer

Jeg laver guidede meditationer, som du kan lytte til gratis på appen ‘insight timer’. Meditationerne er et vindue ind i min egen praksis, og ind i min tilgang.

Meditation er ikke én ting, der findes mange forskellige tilgange, i forskellige traditioner til forskellige formål. Jeg laver guidede meditationer, hvor jeg blot guider dig igennem min egen meditation.
Nogle meditationer vil handle om nærvær og opmærksomhed, det vi kalder for mindfulness. I disse meditationer skærer vi det overflødelige fra og begynder at bevæge os tættere på den direkte oplevelse af øjeblikket, dets indhold og os selv. Her træner vi at vende tilbage til en mere grundlæggende menneskelig tilstand. Denne træning af nærværet, vores mindfulness, er grundlaget for de videre meditative praksisser. 
Når vi først har en smule mindfulness kan vi begynde træningen af hjertet, udforskningen og brugen af kroppen, samt undersøgelsen af selvet noget du vil kunne finde på denne side. 
Det er alt sammen noget du kan finde på appen. 

Jeg vil gerne bidrage til at flere får mediteret. Meditation behøver ikke være kompliceret, følg stemmen, glid med og tag ét skridt ind i meditationen ad gangen. 

Kan jeg sprede roen, indsigten, modet og kærligheden som praksissen har givet mig, så er det mig en gave! Du kan finde meditationerne ved at trykke på linket nedenunder billedet.